BYRO AS
|
Tel: +47 41370693
Storgata 6, Fredrikstad
Post@byro.no

top
Right Parallax Background Element

KURS I DIGITAL MARKEDSFØRING OG SOSIALE MEDIER

Kursene gir en god innføring i noen av de mulighetene bedrifter med et bevisst forhold til merkevarebygging og markedsføring kan ha av målrettet arbeid. Se under for ulike kurspakker.

Kurs i Facebook

Vi går igjennom Innstillinger og oppsett. Tips til hvordan kontoen kan å få høyere organisk rekkevidde. Vi går igjennom hvordan man effektivt kan annonsere på Facebook med segmentering. Hvordan lage proft innhold på en enkel måte, samt hvordan få mer gratis salg fra Facebook?

Kurs i Instagram

På kurset går vi igjennom kontooppsett og innstillinger for bedriftskontoen på Instagram. Tips til gode oppdateringer, hvordan jobbe med stories og reels i markedsføringen, IG-shopping, bruk av hashtagger, innsiktsverktøy og tilleggsapper.

Google min bedrift

Google Min bedrift er et gratis verktøy der du styrer hvordan bedriften din vises i Google-produkter, som Maps og Søk. Google Min bedrift er derfor blitt et viktig verktøy for bedrifter som ønsker å være synlige ved søk i Google.

Individuell rådgivning

Flere bedifter ønsker å ha en mer personlig dialog og gjennomgang av bedriftens digitale flater. Her ser vi på bedriftens nettsider, Google og tilstedeværelse i sosiale medier. Det gjøres en analyse på forhånd og rådgivningen varer i ca. to timer.